Gastenboek

Wij hopen natuurlijk dat u genoten heeft van uw verblijf in onze bed and breakfast. Misschien wilt u dit delen met anderen. Dit gastenboek geeft u daarvoor de gelegenheid.

Laat hier een reactie achter voor ons gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten eventueel in te korten of te verwijderen.
111 berichten.
Judith schreef op 26 februari 2021:
Ben een week nu onderweg, Walk of Wisdom, en heb genoten van het weer, het lopen, de natuur en de verschillende adresjes, maar HIER voelde ik me echt THUIS ! Dank je wel voor de gastvrijheid, prachtige faciliteit en goede zorgen. Het gaat jullie goed ! Judith - Schiedam
Jackie en Simon schreef op 11 februari 2021:
Aan nieuwe gasten:
We zijn in de watten gelegd. Wat kan een gast zich nog meer wensen, aan alles is gedacht. Alles tip/top in orde, incl. bouwadviezen.
Heel hartelijk dank, we gaan weer walken in een witte wondere wereld.
Jackie en Simon - Grathem
Nicky schreef op 10 januari 2021:
Bedankt voor het fijne verblijf !
Alles was super geregeld en we hebben erg genoten ! Stef en Nicky
Monica schreef op 29 oktober 2020:
Wat is het hier fantastisch, mooi weer gehad tijdens het lopen van de Walk of Wisdom. Mede dankzij de steun en enthousiasme van Wal en El liep alles goed georganiseerd. Wat een verwennerij, goede zorg, niets is jullie te veel. We zullen deze prachtige wandelingen, maar ook deze heerlijke B&B niet snel vergeten !
Bedankt en tot ziens ! Monica en Conny
Peter schreef op 18 oktober 2020:
Wat een heerlijk verblijf...........mooie kamer...........heerlijk bed............lekker ontbijt..........en gastvrije mensen.
Dank jullie wel !! Peter en Elly
Joke schreef op 10 oktober 2020:
Na een prachtige wandeldag in de zon van Wijchen naar Winssen werd ik opgehaald en naar BnB Veldzigt gebracht. Wat een service! Hier een hartelijke ontvangst, kopje thee en een prachtige kamer. Heerlijk geslapen en nu zit ik aan een fantastisch ontbijt met alles erop en eraan.
Heel erg bedankt voor alles ! Joke
Jolanda schreef op 9 oktober 2020:
Na een lange dag wandelen werden we hartelijk ontvangen. Kopje thee, koffie, wijntje, alles was mogelijk. 2 nachten verbleven we in een mooie kamer. Een heerlijk ontbijt om daarna de wandeldag weer door te komen.
Haal- en brengservice was super geregeld. Wat een gezellige en mooie plek om even bij te komen.
Hartelijk dank voor alles !! Jolanda en Hélene
John schreef op 7 oktober 2020:
Wat een heerlijk welkom en een warme ontvangst. Schitterende B&B op een prachtige, stille plek. We vonden het heel fijn bij jullie te zijn, hebben heerlijk geluncht ( wat een uitkomst was dat ), EN ontbeten. Dank voor het meedenken, voor de aandacht en zorgvuldigheid die in alles meekwam.
Lieve groeten, John & Mieke ( Gouda )
Mick schreef op 4 oktober 2020:
Na een regenachtige wandeling opgehaald en een warme ontvangst. Hier wordt een mens vrolijk van. Prachtige B&B en met smaak ingericht. Heerlijk schoon en ook nog een uitgebreid ontbijt.
Mick en Doreth ( Haarlem )
Wilma schreef op 19 september 2020:
Gisteravond gekeken naar B&B op Ned. 1. Wat zou deze B&B het goed doen in dit programma. Lieve mensen, tot in detail is alles verzorgd, prima ontbijt en extra services. Veel succes verder met deze B&B en de Galloway's.
Wilma en Wiel
Wil schreef op 8 september 2020:
Dankjewel voor de gastvrije ontvangst, de mooie verhalen en het verwenontbijt. Twee gelukkige mensen wandelen van hieruit verder met een fijn gevoel.
Wil en Patty-Ann
Yvonne schreef op 7 september 2020:
We hebben weer een heerlijk verwenweekend gehad. Dank je !!
Bart en Yvonne
Peter schreef op 23 augustus 2020:
Bedankt voor de gastvrijheid. Het ontbijt, service en de locatie, waren rondom geweldig ! Wij zullen uw BnB zeker aanbevelen ! Veel succes !!
H.G. Peter en Joke
fam. van Gool schreef op 22 augustus 2020:
Bedankt voor de goede zorgen en de gastvrijheid. Wat een prachtig pand en geweldig leuk dat jullie energieneutraal verbouwd hebben.
Vriendelijke groet, fam. van Gool
Laura schreef op 15 augustus 2020:
Het is heerlijk om hier te zijn. Na de warme dagen is het hier binnen nog steeds heerlijk koel. Wat ben ik hier verwend met alles, de fiets te leen, ontvangst met koffie, prachtige ruime en vooral koele kamer en dan zo'n uitgebreid ontbijt. Ontspannen kan ik beginnen aan mijn laatste etappe naar Nijmegen.
Dank !! Laura ( Bennekom )
Ingrid schreef op 10 augustus 2020:
Bedankt voor de gastvrijheid van jullie. We hebben een paar lekkere dagen gehad in het Land van Maas en Waal. De hulp die u ons geboden heeft met de kapotte fiets !! ( 35 gr )
Teun en Ingrid
Elly schreef op 9 augustus 2020:
Na een lange en warme tocht, in tropische temperaturen, kwam ik aan bij jullie. Wat een gastvrij onthaal, goede zorg, heerlijke bedden, top ontbijt !
Voor mij een plek van warmte, sfeer en gastvrijheid, ik ben uitgerust voor de laatste lange wandeltocht.
Het ga jullie goe !! Elly (Ede)
Margriet schreef op 8 augustus 2020:
Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben heerlijk geslapen, super ontbijt!
Toppie !! Margriet en Jan
Rian schreef op 6 augustus 2020:
Wat een warm welkom en verblijf hier bij jullie. Terwijl het in jullie huis zo heerlijk koel is met meer dan 30 graden buiten. Dank voor de goede zorgen en gezellige gesprekken.
Groet, Rian, Den Bosch
Benno schreef op 6 augustus 2020:
Het was een heerlijke tijd hier ! Goede bedden. Fantastisch ontbijt !
Een prachtige uitvalbasis wat betreft het fietsen.
Bedankt voor de gastvrijheid ! Groet, Benno & Jacolien, Genemuiden