Gastenboek

Wij hopen natuurlijk dat u genoten heeft van uw verblijf in onze bed and breakfast. Misschien wilt u dit delen met anderen. Dit gastenboek geeft u daarvoor de gelegenheid.

Laat hier een reactie achter voor ons gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten eventueel in te korten of te verwijderen.
140 berichten.
Ankie uit Kaatsheuvel schreef op 30 april 2017:
Wat een prachtige omgeving!!
Wat een prachtige locatie!
Wat een Brabantse gastvrijheid!
Hartelijk Dank
Cees en Ankie
Jeanne uit Kaatsheuvel schreef op 30 april 2017:
Ketsheuvels volk was hier. "De ideale vrienden"noemen we onszelf. We doen alle jaren B&B's maar zo luxe als hier maken we niet altijd mee, maar vooral zo GASTVRIJ !!!!
Een 10 voor Wal en El.
Veel geluk verder, Hans en Jeanne
Els uit Vlissingen schreef op 31 maart 2017:
Dank voor de hartelijke ontvangst! Een heerlijke plek om even bij te komen, met aandacht en gevoel ingericht.
Heerlijk geslapen en de dag gestart met een verwenontbijt.
Bedankt! Rinus en Els
L. vd Vliet uit Friesland schreef op 27 februari 2017:
Heel vriendelijk bedankt voor uw gastvrije ontvangst, de mooie kamer, 't fijne bed, de rust. En alles is zo mooi gemaakt, zelfs een woonkamer, keuken en de prachtige plek. Wat een geweldig resultaat en geweldige inzet. Wens u veel geluk. En wens u toe dat er veel mensen komen logeren.
Mia en Rob uit België schreef op 5 februari 2017:
Hartelijk bedankt voor het fijne onthaal, het lekkere eten en de gezelligheid. We komen zeker nog terug.
Jacob uit Denemarken schreef op 3 februari 2017:
Hi from Denmark, thank you for a very nice week. I've enjoyed staying here. The food was amazing and service top. You're very kind people and I wish you the best in the future.
Corrie uit Monnikendam schreef op 26 november 2016:
Op 23 november ben ik gestart met de Walk of Wisdom. En ben bijna op het eind. Ik probeer in eenvoud te leven en zeker als ik een pelgrimstocht loop. Maar.... Gelukkig ben ik toch ook, met deze mooie plek waar ik zo gastvrij ben onthaald. Een ++ B&B zal ik maar zeggen. Heerlijk soepje, eigengemaakt. Heerlijke hutspot, omdat ik dat koos. Een lekker bedje, stil en fijn donker. Koninklijk ontbijtje met al de zorgzaamheid. Dat heet geluk en verwend worden. Dank je wel. Pelgrim 985.
Bas uit Beek-Ubbergen schreef op 29 oktober 2016:
Fijn dat we bij jullie terecht konden, heeft ons veel goed gedaan! Genoten van de uitstekende gastvrijheid en de luxe van het appartement. Dank.
Jeroen en Colette uit Apeldoorn schreef op 16 oktober 2016:
Wat een heerlijke plek van rust, met alle luxe van thuis. Ook al zijn we maar twee dagen geweest, ons energieniveau voelt weer gevuld. Samen met Fabienne de koeien voeren en over de grote koppen aaien. Het eten was grandioos met mooie lokale of eigen ingrediënten. Vandaag lekker in het speelbos geweest in Druten, dichtbij maar o zo leuk. En de tip voor ijssalon Loeffen, gaan we zeker onthouden. Als het mag komen we heel graag nog eens terug!
Yvonne uit Tilburg schreef op 2 september 2016:
Wij hebben van aankomst tot vertrek genoten van de verwennerij, de rust van de omgeving en de heerlijke kamer met een heerlijk bed.
Bedankt.
Bart en Yvonne
Ciel uit Haarsteeg schreef op 6 augustus 2016:
7 jaar geleden vertrokken onze buren naar Horssen, een hele onderneming, een "bouwval"werd een prachtig huis en een bed en breakfast.
Wat hebben ze hard gewerkt !
We hebben heerlijk geslapen in een ruime kamer op een goed bed.
Heerlijk ontbijt!
Bedankt voor jullie gastvrijheid.
We komen graag nog eens terug.
Mari en Ciel
John en Marion uit Tilburg schreef op 2 augustus 2016:
Een heerlijke plek om te logeren. Prachtige omgeving, zeker als je van fietsen houdt. Een aanrader!
Jos van der Donk uit Helmond schreef op 30 juli 2016:
Van zaterdag 23 juli tot en met donderdag 29 juli heb ik de pelgrimstocht ` Walk of Wisdom` gelopen.
www.walkofwisdom.nl
De gastvrouw El en gastheer Wal hebben ervoor gezorgd dat dit een geweldige tocht is geworden. Ik werd iedere dag gebracht naar het punt waar ik de vorige dag was geëindigd en na een telefoontje ´s avonds weer opgehaald. Aanrader voor iedere pelgrim. Daardoor kon ik met lichte bepakking lopen.
Daarnaast alle lof voor de gastvrijheid, lekkere ontbijtjes en heerlijke dinertjes en mooie schone Bed & breakfast gelegen op een fantastische locatie. Ik kom zeker terug, maar dan samen met mijn vrouw.
Ans uit Utrecht schreef op 27 juli 2016:
Jullie gastvrijheid, gezelligheid en niet te vergeten 't heerlijke eten, wij hebben het mogen ervaren.
Prima bedden, mooie locatie.
Veel succes, onze dank.

Ans en Annelies
Lotte uit Amsterdam schreef op 27 juni 2016:
Wat een heerlijk verblijf in jullie BenB tijdens Down The Rabbit Hole.
Dank voor al de goede zorgen, heerlijke ontbijtjes en vooral jullie mooie verhalen over jullie "project" hier in Horssen. We gaan zeker reclame maken voor jullie !

Tot de volgende keer (want die komt er zeker!)
Lotte en Hein
Monique en Corné uit Tilburg schreef op 12 juni 2016:
Toen jullie ooit vertelden dat jullie met dit project begonnen, vonden we het een prachtig idee. We hebben het steeds gevolgd en nu hebben we zelfs van jullie heerlijke b&b mogen genieten. We wisten al dat het goed was, maar het is boven verwachting. Ook heerlijk hoe jullie vertellen hoe alles tot stand komt en bewonderenswaardig hoe jullie het allemaal doen.
Wij zijn twee nachten hier geweest en het voelt als een vakantie. We zijn heerlijk verwend en uitgerust en .... jullie zijn nog niet van ons af.
Sjan van de Pol en vriendinnen uit Haarsteeg schreef op 27 mei 2016:
Hoi El,
Wat een prachtige locatie. Na een hartelijk ontvangst hebben we heerlijk genoten van de mooie kamer met alles erop en eraan. Na een geweldig ontbijt en diner zijn we voldaan naar huis gekeerd.
Bedankt El en graag tot ziens.
Herman en Margriet Bennehey uit Eindhoven schreef op 30 maart 2016:
Beste El,
Wat een mooie locatie voor je B&B. Rustig gelegen. Een hartelijke gastvrouw, een mooie kamer met een fijne douche. Zeer smakelijke maaltijd en uitgebreid ontbijt. Wat wil een mens nog meer?
Hartelijk dank en tot een volgende keer.
Rob en Elly Eeken uit Nieuw Vennep schreef op 30 maart 2016:
Beste El den Teuling,
Wat hebben we genoten van jullie prachtige B&B Veldzigt. Vanaf de hartelijke ontvangst voelden wij ons direct al thuis. Gelders gastvrijheid in een uniek omgeving: we zijn helemaal tot rust gekomen. Oprecht bedankt en wij komen zeker weten nog eens terug.
Hoort, zegt het voort!
Sarah Erlandsen uit Rødding, Denmark schreef op 2 maart 2016:
Hello from Denmark,
Thank you for a very nice stay. I enjoyed my stay with you very much. The service is very good, the beds are soft and the people are hospitable and make you feel welcome and at home.
Greetings from Sarah Erlandsen